мегар ду . БаркалДанная тема предназначена для общения на чеченском языке
Зубайр хьо син хунд ву? я что то пропустил ? дов дял лер хьа ? или чтоЙист йоцу х1орд санна
Бу хьуна шорта
Ша хууш волчун
Вай нохчий мотт.:cools:
Ца дяллер, Тимад.Зубайр хьо син хунд ву? я что то пропустил ? дов дял лер хьа ? или что
Тимад, х1инца ша берш цхьан тобнехь ма бу)Зубайр хьо син хунд ву? я что то пропустил ? дов дял лер хьа ? или что
Зубайр, ахь и дарж охь дилланчул т1ехь, бецар басахь дукхам уьш ца лилахьун)Ца дяллер, Тимад.
Нохчичунг товш яцар и ефрейтори лычкаш.))
Айс вахь дилир ас и дарж.)
:grin:Зубайр, ахь и дарж охь дилланчул т1ехь, бецар басахь дукхам уьш ца лилахьун)
Сун г1уолехь хет х1инц. И бос цар хийцич хьан.мух хет шун измененишь ?
)))Тимад ас циги Шамили сурт хоттур дукх )))
Ваалейкум ассалям, АЛЬХЬАМДУЛИЛЛАХ. Хьо мух ву? Уьш вай бусулб вежри бу, лулхой бу. Юкъметтигал дик хил ез вай. Кхан 1уьйран вайн накъостал оьший ца хаъ. Вай шорт тасбалархой суьлий махкар бу) уьш тас белч хаз дац) и олимпиадий бен яц. Вукх аг1ор вайнаший, суьлий юккъер д1абовларх цигахь буьсуш хирий бу. Рио биг нах болш бу, т1акх х1у зе хуьл цу федерацин?Салам Алейкум вежри , мух ду шу ? кьу чу кьи вер вац аьл вар со , но в свете последних событий зашел почитать , и вай командо снятся дар мух хет шун ?
дикь ву Хвала АЛЛАХУ . Шу мух аьш ду ? могш мярш дуй ?Ваа
Ваалейкум ассалям, АЛЬХЬАМДУЛИЛЛАХ. Хьо мух ву? Уьш вай бусулб вежри бу, лулхой бу. Юкъметтигал дик хил ез вай. Кхан 1уьйран вайн накъостал оьший ца хаъ. Вай шорт тасбалархой суьлий махкар бу) уьш тас белч хаз дац) и олимпиадий бен яц. Вукх аг1ор вайнаший, суьлий юккъер д1абовларх цигахь буьсуш хирий бу. Рио биг нах болш бу, т1акх х1у зе хуьл цу федерацин?
Ваалейкум салам. Марша вог1ийд, АльхьамдулилЛах тхьо гуттар Дик ду. Хьо мухь ву? Могш 1ай вай? Хьо ма вайнер.